VisszaVissza az előző oldalra

HIRDETMÉNY a 2011. évi népszámlálásról

A 2009. évi CXXXIX. törvény alapján Magyarország területén a 2011. október 1-jén 0 órakor fennálló állapot alapulvételével

 
NÉPSZÁMLÁLÁST
 
kell tartani, amelynek sikeres végrehajtásához kérjük az Önök együttműködését.
 
Az adatfelvételre
2011. október 1-je és október 31-e között
a településen található lakásokban, lakott üdülőkben, lakott egyéb lakóegységekben és a közösségi szálláshelyeken kerül sor. A népszámlálás során kérdőívet kell kitölteni a lakóhelyről és mindenkiről, aki ott életvitelszerűen él. Az adatszolgáltató a népszámlálási kérdőívet kitöltheti önállóan interneten vagy papíron, valamint a számlálóbiztosnak válaszolva. Az internetes és a papír alapú önkitöltésre 2011. október 1. és 2011. október 16. között van lehetőség.
 
Az adatszolgáltatás név nélkül történik és a válaszadás kötelező, kivéve a nemzetiségre, az anyanyelvre, a vallásra, a tartós betegségre és a fogyatékosságra vonatkozó kérdéseket. A kitöltött kérőívek adatai csak statisztikai célra használhatók.
A számlálóbiztosok egyedi, névre szóló, a személyi igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkeznek, hivatalos személynek kell tekinteni őket.
 
Kérjük, hogy akik adatszolgáltatási kötelezettségüknek a fent meghatározott időszak alatt nem tettek eleget, azok 2011. november 1. és november 8. között jelentkezzenek népszámlálási összeírás céljából a lakóegységük szerint illetékes polgármesteri hivatalban.
 
A népszámlálás sikere mindannyiunk közös érdeke.
 
Együttműködésüket köszönjük.
 
Feleljen a Jövőért!
 
2011. szeptember hó
 
                                                                                   Szabados Zoltán jegyző s. k.
mint települési népszámlálási felelős
 
 
Ingyenesen hívható telefonszámok:
06-80-200-014, 06-80-200-224
http://www.nepszamlalas.hu