VisszaVissza az előző oldalra

Hello, itt vagyunk ;)

Hello, itt vagyunk ;)

2. települési webfilm verseny
 
 
A kistelepüléseknek nincs megfelelő anyagi hátterük nagy reklámkampányokra, pedig gyönyörű dolgokat mutathatnának be. A verseny megszólítja a kreatív filmeseket, marketingeseket, televíziósokat, készítsenek webfilmeket Békés megyében, vigyék el jó hírét, hogy ezáltal minél többen jöjjenek el a térségbe.
 
A versenny szeretné népszerűsíteni a webfilmkészítést, a videóújságírást és megteremteni egy új műfajt, a települési webfilmet, miközben népszerűsítik  Békés megyét, Szarvast, Gyomaendrődöt és Tótkomlóst.
 
2009-ben az 1. települési webfilm verseny fődíját és az 1 millió forintot   Karácsony Sándor ,,Gyula vízjátékok,, című filmjéért kapta.
 
2010-ben a “ Hello, itt vagyunk ;) “ elnevezésű 2. települési webfilm versenyt a Békés Megyei Önkormányzat, Szarvas, valamint Tótkomlós és Gyomaendrőd támogatja.
 
Az idén egy-egy gyűjtőcímet adtak meg a szervezők és az alkotókra bízzák a konkrét témaválasztást.
 
Feladat: egy 90 mp-es webfilm elkészítése arról, hogy ,, Miért jöjjön a turista Szarvasra / Gyomaendrődre / Tótkomlósra / a békés megyei fesztiválokra ? “. A 4 témát a jelentkezési sorrendnek megfelelően kapják meg a versenyzők. A filmeket az adott településen kell forgatni, a szervezők szállást is biztosítanak a filmeseknek.
 
A zsűri tagjai: Békéscsabáról Módor Antónia a Thermal Consulting ügyvezetője, Dr. Szabó László Zsolt az ECHO TV vezérigazgatója, Bódis Gábor a Duna Televízió tájékoztatási igazgatója, Dr. Havasi János a Magyar Televízió Közéleti Főszerkesztőségének vezetője és Füredi Vilmos producer-operatőr.
 
2010-ben a verseny 1.100.000 forint összdíjazású. A fődíj 800.000 Ft a két különdíj 200.000 Ft, illetve 100.000 Ft. További különdíjat adnak át a versenyen résztvevő települések polgármesterei, a Békés Megyei Önkormányzat és az ECHO Televízió is. 
 
A verseny szervezője:           Regionális Színház Kft., Szarvas
 
 
Budapest, 2010. 06.17.
 
 
 
Bolyáki Attila, versenyalapító
T: 06204147903
                                                                                  E: info@helloittvagyunk.net
                                                                                  W: www.helloittvagyunk.net