VisszaVissza az előző oldalra

INGYENES lakossági LED-csereprogram Tótkomlós Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködésében

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terheleje a környezetet!

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzót használ. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti.

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van a villanyszámla és tótkomlósi lakcímkártyával rendelkezik. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

Fontos! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Tótkomlóst jelölje be!

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a jelenlegi regisztrációs időszakban CSAK AZON LAKOSOKNAK VAN LEHETŐSÉGE RÉSZT VENNI, AKIK A KORÁBBI IDŐSZAKBAN LEMARADTAK A PROGRAMRÓL!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot.

Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők.

A programba 2024. március 28. és április 30. között lehet regisztrálni!

www.ledcsere.hu