VisszaVissza az előző oldalra

Tótkomlós Ifjú Tehetsége díj

FELHÍVÁS

Tótkomlós Ifjú Tehetsége díj

2011. évi díjára javaslat bekérésére

 

Tótkomlós Város Önkormányzata a „Tótkomlós ifjú tehetsége” díj alapításáról és adományozásának rendjéről szóló rendeletét a 2011. március 28-ai ülésén módosította, mely szerint 2011-ben, a város napján 4 fiatalt kíván díjazni.

A hatályos rendelet alapján a tanulmányok, tudományok, művészetek és a sport terén kivételesen magas színvonalú, példaértékű eredményt elért tehetséges fiatalokat évente egyszer, a város napján díjazásban részesítheti, akik tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.  

A képviselő-testület a díjak odaítéléséről – az Oktatási és Kulturális Bizottság javaslatára - az áprilisi soros ülésén dönt. A díjak a Város Napján kerülnek kiosztásra.

A testület felé a díjazottak személyére bárki javaslatot tehet, részletes indokolással.

 

Külön felhívom a figyelmet arra, hogy elsősorban azokat a gyermekeket javasolják a díjra, akik ténylegesen kiemelkedő tevékenységet nyújtottak, munkájukkal a városunkat népszerűsítették, illetve korábban nem részesültek ebben a díjban.

 

Kérem, hogy javaslataikat írásban 2011. április 10-ig a Képviselő-testületnek címezve jutassák el a Polgármesteri Hivatalba.

 

Tótkomlós, 2011. március 29.

 

 

Tisztelettel:

 

 

dr. Garay Rita

polgármester