VisszaVissza az előző oldalra

Virtuális Munkaerőpiaci Portál

FELHÍVÁS

 

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy a magyar munkaügyi szervezet új internetes, interaktív álláskeresést támogató honlapot indított el Virtuális Munkaerőpiaci Portál (VMP) néven. A portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben és egyszerűbben találjanak egymásra. A VMP egy olyan elektronikus felület, amely a gyors és kényelmes on-line álláskeresést támogatja.

 

A VMP-n elérhető on-line szolgáltatások:

* munkaerőigény online bejelentése, hirdetése;

* munkaerőigényének nyomon követése, az érdeklődés mérése;

* önéletrajzok közötti keresés;

* az állásajánlatnak megfelelő önéletrajzok szűrése;

* az önéletrajz feltöltők közvetlen megkeresése;

* térképes megjelenítés.

 

Regisztráció: A VMP szolgáltatások teljes körű eléréséhez a VMP-n regisztrációra van szükség, amihez meg kell adni az adószámot/adóazonosító jelet és az IR azonosítót.

 

Mi az IR azonosító? A járási hivatal munkaügyi kirendeltségén a cég/vállalkozás azonosító adatainak rögzítésével keletkező számsor. Az IR azonosítót a foglalkoztató székhelyének/telephelyének címe szerint illetékes járási hivatal munkaügyi kirendeltségén igényelheti. Használata biztosítja a megadott alapadatok helyességét.

 

Amennyiben a cég képviseletében még nem járt munkaügyi kirendeltségen, a hivatal munkatársai a Foglalkoztatói adatlap kitöltésére fogják Önt megkérni, melyet cégszerű aláírással kell ellátni. A munkatársak kérhetnek Öntől vállalkozói igazolványt, alapító okiratot, és aláírási címpéldányt, és szükség esetén a személyazonosítást követően meghatalmazást is.

Elérhetőség: vmp.munka.hu

Eredményes, gyors és kényelmes ügyintézést kívánunk az új portálon!